Taxhuset

Taxhuset er et botilbud til voksne med vidtgående fysiske handicaps og senhjerneskade.

Kort om Taxhuset 

Taxhuset består af 10 boliger beliggende i Charlotteager 7A, 2640 Hedehusene samt 40 boliger fordelt på 4 huse beliggende på Frøgård Alle 1A, 1B, 1D og 1E, 2630 Taastrup. 

Boligen er en almennyttig bolig under KAB og består af egen 1 eller 2-rums lejlighed med badeværelse og køkkenniche, samt andel i et fælles køkken-alrum. 

Her bor 50 mennesker fra 18 år med fysiske handicaps. Primært mennesker med skade på hjernen eller nervebaner efter ulykke, sclerose eller andre livslange sygdomme. Beboerne i Taxhuset har fået deres handicap midt i livet og mange bruger kørestol eller andre hjælpemidler. 

Medarbejderne i Taxhuset har forskellig faglig baggrund f.eks. social- og sundhedsassistent, sygeplejerske, socialpædagog eller fysio/ergoterapeut.

I Taxhuset får du den hjælp, pleje, omsorg og træning, der er nødvendig for dig.

Vi skaber en tryg og genkendelig hverdag. Det gør vi f.eks. ved, at du får nogle faste kontaktpersoner og at vi sammen med dig aftaler nogle faste holdepunkter for dagen. Vi ser mulighed for socialt fællesskab som en vigtig del af hverdagen og hjælper dig med at få mest muligt ud af at bo sammen med andre. 

Vi kan tilbyde dig meget begrænset hjælp til ture ud af huset, men du kan søge om ledsagerordning i din kommune.

Terapien, Frihjulet og Hjemmevejledningen holder til på Frøgård Alle 1C, 2630 Taastrup.

 

Luk alle
Udfold alle